สถาบันขงจื่อฯ ได้เข้าร่วมการประกวดสุนทรพจน์ภาษาจีน ครั้งที่ 16

President Barack Obama gestures as he delivers an address on cybersecurity and the nation's digital future in the East Room of the White House, May 29, 2009. (Official White House photo by Chuck Kennedy) This official White House photograph is being made available for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way or used in materials, advertisements, products, or promotions that in any way suggest approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.

วันพุธที่ 5 เมษายน 2560  สถาบันขงจื่อ มหาวิทยาลัยสวนดุสิต สุพรรณบุรี  ได้เข้าร่วมการประกวดสุนทรพจน์ภาษาจีน ครั้งที่ 16  ในการประกวดสุนทรพจน์ภาษาจีนครั้งนี้ มีจำนวนมหาวิทยาลัยเข้าร่วมทั้งหมด 19 แห่ง  โดยนักศึกษาชั้นปีที่ 2 สาขาภาษาจีน  มหาวิทยาลัยสวนดุสิต ได้รับรางวัลชนะเลิศอันดับ 3